Rigorozna UEFA

Nevolja nikad ne dolazi sama: Dinamo ostao i bez Bjelice!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Nenad Bjelica
01.03.2019.
u 14:02
Maksimirski klub već su zatekle loše vijesti uoči dvoboja s portugalskim suparnikom. Najprije je ostao bez Izeta Hajrovića, a potom i bez kapetana Arijana Ademija
Pogledaj originalni članak

Nenad Bjelica, autor Dinamova proljeća, neće smjeti voditi momčad protiv Benfice! UEFA ga je kaznila jednom utakmicom kazne zbog isključenja u uzvratnom susretu protiv Viktorije iz Plzena.

>> Pogledajte redove za ulaznice za utakmicu Dinamo – Benfica

Podsjetimo, stratega modrih isključio je sudac Istvan Kovacs zato što je ušao u travnjak i pokušao oduzeti loptu protivničkome igraču Milanu Havelu.

Potrebe za takvom reakcijom doista nije bilo, pa je Bjelici sigurno sada još teže što je podlegao emocijama u trenutku kada je Dinamo odlučno koračao prema osmini finala Europske lige.

Maksimirski klub već su zatekle loše vijesti uoči dvoboja s portugalskim suparnikom, najprije je ostao bez Izeta Hajrovića, a potom i bez kapetana Arijana Ademija.

I dok još za Hajrovića ima nade da će zdrav dočekati uzvrat, Ademi je, nažalost, za Benficu izgubljen. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

IL
ilijan
14:30 01.03.2019.

VL i drugi zlonamjernici vaše negativne vijesti nas samo još više jačaju.

ER
EroK
18:32 01.03.2019.

I pored ovog hendikepa, idemo dalje! Dinamo Zagreb! Dinamo Zagreb! Dinamo Zagreb!

PI
pinkec
18:40 01.03.2019.

Badava vam trud trubarči, Dinamo ide dalje!