Razljutio mnoge

U Madridu palili Agüerove dresove, u Cityju prijeti pobuna!

Foto: PA/Pixsell
U Madridu palili Agüerove dresove, u Cityju prijeti pobuna!
29.07.2011.
u 12:18
Novo (skupo) pojačanje Manchester Cityja, Argentinac Sergio Agüero uzburkao je duhove i u bivšem i u svom novom klubu
Pogledaj originalni članak

Navijači madridskog Atletica bijesni su zbog ucjena i načina na koji je argentinski napadač otišao iz kluba, pa su na utakmici 3. pretkola Europske lige s norveškim Stromsgodetom palili njegove dresove i uzvikivali: Umri, umri...

A burno je i u Cityju. Građani za Agüera platili rekordnih 45 milijuna eura te mu dali tjednu plaću od 200.000 funta, u rangu s Yayom Toureom i Carlosom Tevezom. No, starosjedioci i standardni igrači iz prve postave koji pregovaraju s klubom oko novih ugovora – Vincent Kompany, Nigel de Jong i Micah Richards, ljutiti su na klub što s jedne strane njima nudi "siromašnije" uvjete pozivajući se na štednju, dok Agüeru daju vrtoglavih 200.000 funta tjedno.

– Nije pošteno da ključni igrači momčadi koji podnose jednak teret kao i najveće zvijezde dobivaju upola manje novca – izjavio je izvor iz kluba za Daily Mail.

De Jongu, koji je uz Yayu Tourea bio ključan igrač u sredini terena u prošloj sezoni, uprava nudi 80.000 funta tjedno, kao i Vincentu Kompanyju, dok Micah Richards na stolu ima ponuđeno 65.000.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serđo
15:23 29.07.2011.

aj fala da se i ovaj rakun konačno negdje smjestio, samo da nije došao u de madrid, još jedan propalitet tipa saviola.