Realova zvijezda

Trener Zidane namijenio Luki Modriću posebnu ulogu: To je zaslužio!

Foto: PA/Pixsell
Trener Zidane namijenio Luki Modriću posebnu ulogu: To je zaslužio!
17.03.2019.
u 11:51
Španjolski sportski dnevnik pohvalio je francuskog trenera kao i poteze koje je vukao tijekom susreta protiv Celte
Pogledaj originalni članak

Trener Zinedine Zidane ubrizgao je novu dozu energije u Realovu momčad koja je u 28. kolu španjolske lige kod kuće pobijedila Celtu s 2:0. Strijelci za Madriđane bili su Isco i Bale.

A naš Modrić ponovno je imao zapaženu ulogu na terenu. Hrvatski kapetan fantastičnim potezom zatresao je suparničku mrežu, ali sudac mu nije priznao pogodak.

>>Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Ovaj se put na Bernabeuu moglo osjetiti mnogo bolje ozračje nego što je bilo kod Solarija. Pokazao je to i Bale koji je pogodak proslavio sa suigračima.

Kako bi Real prošao u dvobojima s Ajaxom u Ligi prvaka da je Zidane stigao ranije, pita se Marca.

Španjolski sportski dnevnik pohvalio je francuskog trenera kao i poteze koje je vukao tijekom susreta protiv Celte.

Marca je istaknula Zidaneov sjajan potez što je Marcela, Isca i Navasa vratio u prvu momčad, a Modrić im bio najbolji Realov igrač. 

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

'Nije važno tko je Realov trener, jer Luka Modrić i dalje igra sjajno. Hrvat i dalje igra kvalitetno bez obzira da li ga trenira Lopetegui, Solari ili Zidane. Osvajač Zlatne lopte nikad se ne krije na terenu i vrlo je važan igrač u Realovoj igri. Modrić je vođa ove momčadi, kako god Real igrao', ističe Marca.

Hrvatski kapetan je jedini Realov igrač koji zadnjih mjeseci konstantan u svakoj utakmici. Navijači obožavaju Luku, a posebno ga cijeni i Zidane.

Francuski trener uskoro će krenuti u slaganje momčadi za sljedeću sezonu, a ključni igrač bit će upravo naš Modrić, piše Marca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar Trpimir
Trpimir
12:40 17.03.2019.

Kaj ga nije Zidane pred par dana trebao prodati da ga se "rijesi" po novinarima vl-a? 😂

KA
kajinx
12:20 17.03.2019.

Luka je zlatni !

DU
Deleted user
13:57 17.03.2019.

Zidane je desetka, medju 3 u povijesti. Real ce uskoro opet gaziti s Lukom u glavnoj ulozi