BRANKO TAMŠE

Trener Nexea razočaran: Napravili smo puno pogreška, bilo je malo raspoloženih igrača

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Trener Nexea razočaran: Napravili smo puno pogreška, bilo je malo raspoloženih igrača
18.11.2021.
u 19:05
– Napravit ću sve u svojoj moći da do ovakve utakmice više nikad ne dođe.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši Nexea iz Našica upisali su prvi poraz u skupini Europske lige. Nakon što su u gostima pobijedili francuski Aix, te kod kuće švedski Sävehof, izabranici Branka Tamšea pobijeđeni su na gostovanju u Velenju. Gorenje je slavilo s 34:28 (19:14). Nekako je sve bilo jasno nakon prvog poluvremena u kojem su Našičani primili gotovo 20 pogodaka.

– Napravili smo previše tehničkih pogrešaka. Nismo imali raspoloženih igrača i cijela ta priča nikako mi se trenutačno ne sviđa. Nažalost, nismo bili u svom filmu i nije bilo bez razloga činjenica što sam se jako pribojavao baš ove utakmice. Mogu se samo nadati da ćemo iz ovog poraza izvući dobre pouke i da ćemo izaći još jači – rekao jer Branko Tamše, trener Nexea.

Prva prigoda za bolji umjetnički dojam bit će već u subotu u Našicama kada nam u goste stiže momčad Sesveta u nastavku Premijerke. U utorak, 23. studenog u Našicama u 4. kolu EHF Europske lige gostuje španjolski Logroňo La Rioja, a prigodu za uzvrat protiv Gorenja Gromovi će imati tjedan dana poslije (30.11.) kada u Našice stiže slovenski prvak.

– Napravit ću sve u svojoj moći da do ovakve utakmice više nikad ne dođe – dodao je Tamše.

Fahrudin Melić, novo pojačanje Nexea, istaknuo je:

– Malo smo previše primili pogodaka. To je posljedica velikog broja pogrešaka. Ništa, ima još puno utakmica ispred nas, treba doći glavu gore – istaknuo je nekadašnji igrač PSG-a.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.