RUDEŠ SLAVIO

Trener Dinama otkrio: To nam je veliki problem, no možemo do dvostruke krune

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Nikola Jurčević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Rudeš - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Rudeš - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Rudeš - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Rudeš - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Rudeš - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Rudeš - Dinamo
14.05.2018.
u 20:49
- Špalir Dinamu? Ujutro smo u klubu razogvarali o tome, to je određeni znak poštovanja novom prvaku Hrvatske, pa smo svi skupa odlučili to napraviti - kaže Aira
Pogledaj originalni članak

Dinamo je upisao još jedan prvenstveni poraz. No, to ionako više nije novost. Ovoga puta modri su pognute glave napustili Kranjčevićevu ulicu poslije ogleda s Rudešom (1:0), junak utakmice bio je Anderson koji je nakon Hajduka srušio i Dinamo...

- Htio bi reći da smo imali drugu ideju kako će završiti ovaj dan, bili smo motivirani svi skupa, htjeli pobijediti i na pravi način proslaviti naslov prvaka. Nažalsot, Rudeš nas je pobijedio iz jednog udarca po golu, što ne umanjuje njihovu pobjedu. Imali smo dosta prigoda, igrači su bili angažirani, ali nas nije išlo. Mislim da nismo izgledali tako loše, ali pošto se sve ovako nastavlja to je veliki problem i umanjuje nam zadovoljvstvo zbog naslova prvaka - rekao je Nikola Jurčević, prenosi Goal, pa nastavio:

- Nastavlja nam se niz problema, nismo imali puno igrača, još su nam se ozlijedili Doumbia i Ćorić, a u cijeloj priči nas prate i veliki pehovi što ne može biti opravdanje što nismo osvojili više bodova u zadnjim utakmicama.

Foto: Instagram
Eleni Foureira
Foto: Reuters
Eleni Foureira
Foto: Instagram
Eleni Foureira
Foto: Reuters
Eleni Foureira
Foto: DPA/PIXSELL
Eleni Foureira
Foto: Reuters
Eleni Foureira
Foto: DPA/PIXSELL
Eleni Foureira
Foto: Instagram
Eleni Foureira
Foto: Instagram
Eleni Foureira
Foto: Instagram
Eleni Foureira
Foto: Instagram
Eleni Foureira
Foto: Instagram
Eleni Foureira

Brine li vas vaš slab rezultatski učinak u dosadašnjim utakmicama...
- To je razlog zašto to naglašavam, mi smo prvaci, to se pamti i piše, ali smo trebali imati bar pet-šest bodova više i sve bi bilo puno ljepše. Da, sve skupa me jako brine, ne tražim alibi, nego naglašavam činjenice. U velikom broju utakmicu smo bili bez puno važnih igrača, protiv Rijeke smo igrali s igračima B momčadi, imali smo puno teškoća. Ali, uvijek se gledaju rezultati, nitko vas ne pita o okolnostima koje su doprinijele da izgledamo tako. Današnju utakmicu nisam vidio negativno, ali se priključila nizu u kojima nismo osvajali bodove. Ispada opravdavajuće, ali nije tako izgledalo.

Ubrzo stiže finale Kupa...
- Finale Kupa? Vidjet ćemo tek težine ozljeda nekih igrača, Doumbia ima problema s leđima, Ćorić s gležnjem. Možda se čini sada nerealnim, ali sam uvjeren da imamo velike i realne šanse za osvajanje dvostruke krune. Možda to sada ne izgleda tako, rezultati nisu u skladu s ambicijama, ali finale Kupa je specifična utakmica protiv najvećeg rivala. Veliki nam je cilj dvostruka kruna, time bi izbrisali malo negativan bodovni ili estetski dio koji nam za sada nedostaje.

Trener Rudeša bio je ponosan na svoje igrače...
- Prvi dio utakmice smo igrali bolje, tu smo bolje kontrolirali loptu i Dinamo nam u tim trenucima nije radio probleme. U nastavku je Dinamo imao više prilika, mi smo patili, ali modri svoje šanse nisu iskoristili. Mi smo uspjeli jednu i sretan sam zbog toga - rekao je Juan Manuel Aira, pa nastavio:

- Sve pobjede su nam važne, donedavno smo bili u teškoj situaciji, svaka nas je vukla prema naprijed. Ali, logično da me pobjeda protiv Dinama koji je najbolja momčad u ligi čini još sretnijim i zadovoljnijim. Špalir Dinamu? Ujutro smo u klubu razogvarali o tome, to je određeni znak poštovanja novom prvaku Hrvatske, pa smo svi skupa odlučili to napraviti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mlijeko
mlijeko
23:36 14.05.2018.

Dinamo igra loše, ali i suci ih kasape. Vidjeli smo da je treći gol Lokomotive, dva zaleđa..sa Slavenom gol Ivanovskog iz zaleđa, a kriterij dodjeljivanja kartona..Pa u utakmici s Hajdukom Dinamo napravi četiri prekršaja od toga tri kartoni.. Kup sa Rijekom, prenstvena s Rijekom...Batinić, pa večeras Fran Jović..sudac koji gura Rijeku kada sudi do komičnosti.. Gojakov drugi žuti je prestrog..prije toga Ćorić dobije žuti za povlačenje za dres a tri puta igrači Rudeša hvataju Dinamove igrače za dres i nema kartona...To se sve zaboravlja ali prošle a tek ove sezone suci su Dinamo iskasapili..i uprkos svemu smo prvaci. U ovoj sezoni se čak 9 sudaca "hladilo" zbog grešaka na račun Dinama..... što je previše, previše je..ali suci vide da mogu..iz ove senilne uprave Dinama niti riječi kritike...