ZANIMLJIV ODABIR

Torcida napokon prekinula šutnju! Evo što je poručila braći Mamić

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Torcida napokon prekinula šutnju! Evo što je poručila braći Mamić
23.03.2021.
u 23:09
Oglasili su se poslije vijesti o tome da je bezbrižno u Bosnu i Hercegovinu zakoračio i Zoran Mamić.
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić ne prestaje plijeniti pažnju otkako je 15. ožujka pravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Dinama, što njegove kritičare i zagovornike ne ostavlja ravnodušnima. Jasno je na kojoj strani u ovoj priči jest Torcida.

Iako su iz te navijačke skupine šutke popratili presudu i sve nakon nje, oglasili su se poslije vijesti o tome da je bezbrižno u Bosnu i Hercegovinu zakoračio i Zoran Mamić.

- Koga si zapravo voljela? Čovjeka sa nemogućom dikcijom ili ljubav gomile izabranih prosjaka što na prvi udarac 
bježe preko granice - stoji u Torcidinoj objavi, koju "krasi" fotografija fizičkog sukoba Zdravka Mamića i Ive Bege tijekom derbija na Poljudu 2014.

 

 

Tekst su zapravo stihovi iz Azrine pjesme "Idi za svojom sudbinom" s albuma "Kad fazani lete" iz 1983. Nastavak joj je također zanimljiv, ako se postavi u kontekst cijele ove situacije:

- Moje lice želi svijest, istinu pa ma kakva ona bila...

Dok se Torcida odlučila uz malo tuđih riječi osvrnuti na Mamića, on danima ne miruje i iznosi uistinu inkriminirajuće podatke o hrvatskim sucima, pravosuđu, ali i nekim javnim osobama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 67

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:36 23.03.2021.

Ispadate od Gzire United ,zivite od Uefine nagrade koju Dinamo zaradi , crtate svastike da izbavite Domovinu , tucete suce , i placete ko curice , dotle Dinamo pobjeduje finalista lige prvaka prije 2 god,, zapravo vam je Mamic jedina prilika , ako Dinamo ne osvoji koeficijent , ici ce 3 kluba u Europu , Hajduk nece biti ni u prvih 5

NO
Norway
00:36 24.03.2021.

Azra? Dobro da nije Bora Čorba

PE
PetiElement
00:02 24.03.2021.

A kaj Torcida ima bilo što poručiti Mamićima? Kakve veze..? Osim što im nikad neće oprostiti kaj su digli Dinamo na razinu o kojoj njihov 'ajduk može samo sanjati