ODLAZI U HRVATSKU KOLONIJU

Tomislav Ivković napustio Lokomotivu, dobio je ponudu koja se ne odbija

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
tomislav ivković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Tomislav Ivković
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Tomislav Ivković
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Tihana Zrnić i Tomislav Ivković
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Tomislav Ivković
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Tomislav Ivković
14.11.2016.
u 14:43
Novi trener lokosa je Mario Tokić.
Pogledaj originalni članak

Tomislav Ivković više nije trener Lokomotive. Dobio je unosnu inozemnu ponudu iz Saudijske Arabije te će preuzeti tamošnji Al Faisaly. Novi trener lokosa je Mario Tokić.

S Ivkovićem će u novu avanturu krenuti pomoćni trener Stjepan Deverić te trener vratara Mario Jozić, prenosi stranica Lokomotive. U Saudijskoj Arabiji priključit će se Zoranu Mamiću (Al Nassr) i Mladenu Frančiću (Al Nahda).

S druge strane, Tokić je već jednom ove sezone vodio prvu momčad Lokomotive, nakon što je klub napustio Valentin Barišić.

>> Tomislav Ivković: Ne treba mi puno novca, jer nemam poroka

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VU
vukicdejan064
23:10 14.11.2016.

Tomislave, zelim ti puno uspeha u novom klubu!!! Nadam se da ces jednom doci i u svoju Crvenu Zvezdu. Mnogo smo te voleli i pored toga sto nisi bio na nivou svojih prethodnika. Medjutim, Sever te je voleo...voleli smo i Milivoja Bracuna, Boru Cvetkovica, Roberta Prosinckog, Gorana Jurica...ma, svi Hrvati su u Zvezdi dali svoj maksimum i Delije su to znale i dan-danas ves postuju.

Avatar Bekrija
Bekrija
18:47 14.11.2016.

Miševi bježe u S.Arabiju