BIVŠI PREDSJEDNIK FIFE

Teške optužbe Blattera: Uefa je namještala ždrijeb!

Foto: Reuters/PIXSELL
Sepp Blatter i Michel Platini
Foto: Reuters/PIXSELL
Sepp Blatter
Foto: Reuters/PIXSELL
Sepp Blatter
Foto: Reuters/PIXSELL
Sepp Blatter
Foto: Reuters/PIXSELL
Sepp Blatter
Foto: Reuters/PIXSELL
Sepp Blatter
14.06.2016.
u 08:44
– Kuglice se mogu zagrijati ili ohladiti. Prije ždrijeba ih stavite u hladnjak i čim ih dotaknete, znate o čemu je riječ.
Pogledaj originalni članak

Bivši predsjednik Fife Sepp Blatter, koji je zbog nečasnih radnji suspendiran na šest godina, teško je optužio Uefu. Tvrdi da se u natjecanju pod njezinom ingerencijom (nije rekao kojem) namještao ždrijeb.

– Vidio sam to svojim očima i to je nešto poput varanja. Dogodilo se to u ždrijebu jednog europskog natjecanja. Bila je riječ o talijanskom klubu – rekao je Blatter.

Objasnio je i kako se to radi.

– Kuglice se mogu zagrijati ili ohladiti. Prije ždrijeba ih stavite u hladnjak i čim ih dotaknete znate o čemu se radi.

Tvrdi da se takve stvari nisu događale u Fifi.

– To se dogodilo u europskim natjecanjima. Naravno da je takve stvari moguće izvesti, ali to se nikada nije dogodilo dok sam ja bio predsjednik, nikada!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Pavel ic
Pavel ic
08:54 14.06.2016.

zasto da mu covjek nevjeruje nije on jedini bio takvi.trebslo se skroz nove ljude dovesti i tocka.

SS
sokac sa drave
12:14 14.06.2016.

I onda mi prijatelj Njemac kaze,mi imamo srece uvijek dobijemo laganu skupinu.Sada polako izlazi na vidjelo da je sreca ipak relativna stvar,i da lopovi uvijek nadju nacin kako se moze prevariti.

ST
Starotopoljanin
12:41 14.06.2016.

a zasto su njemci uvijek imali najlakse protivnike na svijetskom prvenstvu kao i europskom,i koliko puta se igralo u njemackoj,a mi hrvati sa madarima kada smo htijeli da se igra turnir kod nas,glatko su nas odbili ,jer im nismo bili interesantni,nisu mogli deparac dobiti od nas kao od njemaca kataraca ,pai rusa.mafija vlada bere debelu lovicu,veliki bogatasi,a nas male kaznjavaju za jednu pjesmu koja je staro hrvatska.