Dramatično finale

Tennis prvi put pobjednik turnira Četiri kafića

Foto: Milan Šabić/Pixsell
Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović
Foto: Milan Šabić/Pixsell
Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović
Foto: Milan Šabić/Pixsell
Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović
26.12.2019.
u 20:55
Sav prihod turnira namijenjen je Centru Mir u Rudinama za djecu s poteškoćama u razvoju.
Pogledaj originalni članak

Pobjednik 18. humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović" održanog na splitskim Gripama je sastav Tennisa koji je u finalu svladao branitelja naslova Kauri sa 2:1.

Za Tennis je ovo prvi naslov pobjednika ovog turnira na kojemu nastupaju brojne sadašnje i bivše nogometne zvijezde, a sav prihod namijenjen je Centru Mir u Rudinama za djecu s poteškoćama u razvoju.

Tennis je u polufinalu boljim izvođenjem kaznenih udaraca svladao Camel, nakon 40 minuta rezultat je bio 3:3, dok je Kauri u drugom polufinalu nadigrao Vanillu sa 6:5.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.