Suspendiran godinu dana

Tenisač priznao: Kokain i tablete slučajno su se pomiješale u džepu

Foto: Reuters/Pixsell
Dan Evans
Foto: Reuters/Pixsell
Dan Evans
Foto: Reuters/Pixsell
Dan Evans
Foto: Reuters/Pixsell
Dan Evans
Foto: Reuters/Pixsell
Dan Evans
04.10.2017.
u 12:29
Kao olakšavajuće okolnosti kod izricanja kazne ITF je naveo kako je pronađena mala količina kokaina, te činjenica da je Evans priznao pogrešku
Pogledaj originalni članak

Britanski tenisač Dan Evans suspendiran je godinu dana nakon što je pao na doping testu. Njegov je uzorak bio pozitivan na kokain. Britanac je izjavio kako se kokain slučajno pomiješao s lijekovima koji su bili u istom džepu u torbici.

- U istom džepu od torbice bio je kokain i lijekovi koje koristim. Sigurno su se pomiješali, pa kad sam popio tabletu, vjerojatno je na njoj bilo kokaina - rekao je Evans.

Svjetski teniski savez skinuo je kokain s popisa zabranjenih supstanci jer ne doprinosi poboljšanju performansi igrača. Kako Dan Evans kokain nije konzumirao na turniru izrečena mu je kazna od 12 mjeseci, umjesto četiri godine.

Kao olakšavajuće okolnosti kod izricanja kazne ITF je naveo kako je pronađena mala količina kokaina, te činjenica da je Evans priznao pogrešku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

VI
Vito
14:18 04.10.2017.

Tenisač priznao: Kokain i tablete slučajno su se pomiješale u džepu :::::::::::::: Ma ljudi moj, je li to moguće __ Čovjek ima džep i toliko pametne tablete i kokain da su se slučajno srele u tom džepu. __ Što bi tek rekao da su se namjerno srele, uz njegovo odobrenje???

DU
Deleted user
16:18 04.10.2017.

Kako se meni jajca ne pomešaju a čitav život u istim gaćama ?

VI
Vito
14:21 04.10.2017.

Možda je ta vijest "skinuta" s portala "Dnevna doza prosječnog narkomana"