Na proslavi naslova

Svi se smiju odličnoj fori: Mandžo nasamario Pjanića

Foto: Twitter
Svi se smiju odličnoj fori: Mandžo nasamario Pjanića
22.05.2017.
u 09:43
Kamere su uhvatile trenutak u kojem je hrvatski nogometaš nasamario suigrača, a video je postao hit na internetu...
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Juventusa jučer su u 37. kolu talijanskog prvenstva pobijedili Crotone s 3:0 i osigurali naslov prvaka. Stara dama po šesti put zaredom osvojila je trofej, a mnogo razloga za slavlje imao je naš Mario Mandžukić.

Naime, hrvatski reprezentativac jučer je proslavio 31. rođendan, a najljepši dar bio mu je nevjerojatni 19. trofej u bogatoj karijeri. Cijelu priču zaokružio je tako što je upravo on zabio prvi gol na utakmici protiv Crotonea i tako svojoj momčadi raskrčio put prema važnoj pobjedi.

Zbog svega toga Mandžo je bio iznimno raspoložen na slavlju, a ceh je ''platio'' reprezentativac BiH Miralem Pjanić koji je nasjeo na Mandžukićevu šalu. 

Kamere su uhvatile trenutak u kojem je hrvatski nogometaš nasamario suigrača, a video je postao hit na internetu...

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar links
links
11:01 22.05.2017.

fenomenealna fora, prvi puta izvedena, mislim u ovim godištima, do sada je rekord držao 13 - godišnji dječačić iz Sesveta