NAKON PORAZA

Šutalo: Derbi i dug put su utjecali na nas; Ivanušec: Napravit ćemo korekcije i bit će bolje

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Šutalo: Derbi i dug put su utjecali na nas; Ivanušec: Napravit ćemo korekcije i bit će bolje
16.08.2022.
u 23:24
- Prvih 10 minuta smo kontrolirali utakmicu, a onda smo pali. U drugom poluvremenu smo bili dosta bolji. Nismo uspjeli zabiti, ali imamo se čemu nadati u Maksimiru - istaknuo je Šutalo.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je izgubio u prvoj utakmici play-offa za Ligu prvaka na gostovanju kod Bodo/Glimta 1:0 i morat će prolazak u skupinu Lige prvaka tražiti u uzvratu na Maksimiru.

Susret je prokomentirao branič Dinama Boško Šutalo.

- Prvih 10 minuta smo kontrolirali utakmicu, a onda smo pali. U drugom poluvremenu smo bili dosta bolji. Nismo uspjeli zabiti, ali imamo se čemu nadati u Maksimiru. 

Bodo nije ni sa čim iznenadio plave, znali su da su najjači na ubačajima i igri glavom i svejedno su tako dali gol.

- Na nas je utjecao derbi i dugačak put. Vidjelo se da smo umorni iako to nije alibi. Na Maksimiru ćemo tražiti pobjedu i plasman u Ligu prvaka. Šteta što Petković nije zabio, ali u uzvratu će biti sasvim drugačije uz našu publiku - dodao je Šutalo.

U drugom dijelu susreta trener Čačić je ubacio u igru Petkovića i Ivanušeca i time je Dinamo jednostavnije zadržavao loptu u svom posjedu.

- Nismo zadovoljni rezultatom, ali su u prvom poluvremenu bili puno bolji i moglo je biti i više. U nastavku smo se posložili, šteta što nismo zabili - rekao je Ivanušec.

Pojasnio je Ivanušec i koja je to razlika u igranju na umjetnoj ili prirodnoj travi.

- Puno je drugačije, teže je mijenjati smjer, zaustaviti se... Utjecalo je, ali nećemo u tome tražiti izliku. U Maksimiru bi trebalo biti sasvim drugačije. Napravit ćemo neke korekcije i vjerujem da će to sasvim drugačije izgledati - zaključio je.

Uzvrat na Maksimiru na rasporedu je u srijedu u 21 sat.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

FR
freeshooter
23:52 16.08.2022.

Jako je bilo očito...mi energetski i trkački nismo bili pravi, uz taj daleki put i nezahvalan teren, pa time nismo niti imali svoju pravu igru...no nema dvojbe, u Zagrebu to prolazimo, sve će biti drugačije...ove godine se LP igra u Maksimiru...ale ale dinamo ale...

ZG
Zeljko Grabar
23:48 16.08.2022.

Bilo bi bolje da vi u odbrani pocnete malo igrati a ne komentirati, jer kako ste igrali u prvom poluvremenu je sramota da nosite Dinamov dres. Recimo iskreno; igrali smo ponovo kalkulantski i kukavicki a sve vise na vidjelo dolazi tko vrijedi a tko ne zasluzuje dres. Sreca je sto je prica o velikoj norveskoj momcadi vidjena pa sad mozete ocekivati lahki prolaz u ligu prvaka, uz uvijet da Ljubicic ne pliva na beku, da Petkovica stavite u momcad tek 2 minute prije kraja utakmice ako budete vodili sa najmanje 3 razlike a da Orsic odmah od sutra pocne trenirati kako pogoditi protivnicki gol, Dobro smo na svu srecu prosli i nadam se kao trijezan Dinamovac da cemo proci ovaj play off. Sad samo jos da pricekamo sliku Hajduckog razumjevanja nogometa pa da onda pocnemo stvarno govoriti koliko vrijedi S HNL.

JU
juma
23:42 16.08.2022.

Norvežani su se ispuhali u prvom poluvremenu, mislim da su pretrčali 7 km više od naših. Zato je u nastavku Dinamo lako držao ravnotežu, dok su oni sve više griješili. Šteta za one dvije prilike, ali u Zagrebu bi Dinamo morao proći dalje.