KOMENTAR ŽDRIJEBA

Šuker poziva na opću mobilizaciju: Nadam se podršci navijača

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Šuker poziva na opću mobilizaciju: Nadam se podršci navijača
21.10.2013.
u 17:23
– Svjesni smo da je Islandu ovo posebna prigoda za veliki uspjeh, a islandska je reprezentacija u nastupima u skupini pokazala kvalitetu zbog koje joj moramo pristupiti s maksimalnim poštovanjem – smatra Šuker.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HNS-a Davor Šuker prokomentirao je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu koji nam je dodijelio reprezentaciju Islanda.

– Ovo je poziv na opću mobilizaciju. Svi moramo biti na maksimalnoj razini, od izbornika preko igrača do saveza, kako bismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Jedino ako svi damo sve od sebe možemo izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, što bi bio izuzetno važan uspjeh za hrvatsku reprezentaciju i Hrvatski nogometni savez – rekao je Davor Šuker, prenosi stranica HNS-a.

Šuker napominje da su Islanđani u naletu.

– Svjesni smo da je Islandu ovo posebna prigoda za veliki uspjeh, a islandska je reprezentacija u nastupima u skupini pokazala kvalitetu zbog koje joj moramo pristupiti s maksimalnim poštovanjem.

Reprezentaciju će voditi izbornik Niko Kovač koji je na toj poziciji naslijedio Igora Štimca.

– Vjerujem u izbornika Kovača i njegov stručni stožer, da će izvrsno pripremiti momčad za ovaj izazov. Nadam se punom stadionu i odličnoj podršci navijača u Zagrebu jer je odlazak na Svjetsko prvenstvo u interesu svih nas – zaključio je prvi čovjek HNS-a.

>> Kovač: Kako to Bog namjesti, triput smo već pobjeđivali Lagerbäcka!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.