Nakon treninga

Strava na rijeci Zambezi: Mladog nogometaša usmrtio krokodil!

Foto: screenshot/Facebook
Strava na rijeci Zambezi: Mladog nogometaša usmrtio krokodil!
18.03.2017.
u 11:44
Mladi nogometaš se nakon treninga odlučio osvježiti u rijeci kada ga je napao krokodil nanijevši mu smrtonosne ozlijede
Pogledaj originalni članak

Mladi nogometaš Estevao Alberto Gino (19), član Atletico Mineiro de Tete iz Mozambika, smrtno je stradao nakon napada krokodila na rijeci Zambezi.

Mladi nogometaš se nakon treninga odlučio osvježiti u rijeci kada ga je napao krokodil nanijevši mu smrtonosne ozlijede.

- Estevao se odlučio osvježiti. Krokodil se pojavio u sekundi. Zgrabio ga je za nogu i odvukao. Kasnije ga je pustio, ali bilo je kasno. Prijatelji koji su bili u blizini čuli su vrisak, ali ništa nisu mogli učiniti. Nažalost, ozljede su bile smrtonosne - kazao je trener momčadi Edy Carvalho.

Klub je o nesreći izvijestio na svojim stranicama.

- Tugujemo za našim igračem, bratom, prijateljem, sinom. Imao je samo 19 godina i svjetlu budućnost - poručili su iz kluba.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Papatest
Papatest
12:18 18.03.2017.

Oduvijek krokodili jedu mlade vrnce i crnkinje