IZBJEGAVANJE MIRKA

Strah od sučeljavanja? Ishii se nije pojavio na službenom vaganju!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Strah od sučeljavanja? Ishii se nije pojavio na službenom vaganju!
22.08.2014.
u 16:20
- Ne zanima me posebno što se nije pojavio, ali sutra se mora pojaviti na borbi - rekao je Mirko.
Pogledaj originalni članak

 Mirko Cro Cop Filipović i Satoshi Ishii su noćas po japanskom vremenu odradili službeno vaganje za sutrašnji IGF 2 event gdje će biti glavna borba večeri, piše FightSite.

Najveće iznenađenje na vaganju je bilo nepojavljivanje IGF prvaka Satoshija Ishiija te su japanski mediji ismijali ovakav potez svog borca nazvavši ga "neprimjerenim i smiješnim". To nije spriječilo Cro Copa da odradi svoj dio posla. Filipović je na vagu stao sa 104 kilograma te je fizički izgledao vrlo impresivno.

Njegovu spremu su komentirali i japanski novinari u svojim izvještajima napisavši da se Cro Cop pojavio u "vrhunskoj spremi, perfektnog izgleda tijela koje niti najmanje ne odaje njegove godine".

Navodno je Cro Cop kratko prokomentirao nepojavljivanje Ishiija rekavši uz smiješak.

"Ne zanima me posebno što se nije pojavio, ali sutra se mora pojaviti na borbi". I mi se nadamo da Ishii nije dao petama vjetra...

>> Cro Copu u hotelu izvadili šavove!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.