Borba protiv Jona Jonesa

Stipe Miočić se vraća u ring? Bivši UFC borac otkrio zanimljivu informaciju

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Stipe Moičić Bojan Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mirko Filipović i Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Mirko Filipović i Stipe Miočić
Foto: Instagram
Stipe Miočić
12.02.2022.
u 13:23
Bivši MMA borac koji danas radi komentator Chael Sonnen objavio je zanimljivu vijest vezanu za američko-hrvatskog borca.
Pogledaj originalni članak

Sve su glasnija šaputanja o Miočićevom povratku u oktogon, kao i Jonesov debi u teškoj kategoriji.

Posljednjih desetak dana možemo od nekih bivših i sadašnjih boraca čuti što misle o mogućem okršaju između Stipe Miočić i Jona Jonesa, piše Croring.

Bivši MMA borac koji danas radi komentator Chael Sonnen objavio je zanimljivu vijest vezanu za američko-hrvatskog borca.

Putem društvenih mreža otkrio je Stipinu tjelesnu masu, te kako je došao do te informacije.

– Imam jednu informaciju koju još sigurno niste čuli. Sjećate se Stipe Miočića nakon borbe protiv Francisa Ngannoua, kada je rekao kako će prestati sa svime i nabaciti deset kilograma – kazao je Chael Sonnen u video objavljenom na Twitteru i dodao:

– Stipe će biti posve drugačiji s deset kilograma mišića više. Sad sam to doznao iz prve ruke, razgovarao sam s njegovom suprugom. Stipe je trenutačno na 113 kilograma.

Stipe Miočić je lani u ožujku u borbi protiv Francisa Ngannoua, kada je izgubio pojas UFC-ova prvaka teške kategorije, bio težak 106 kilograma.

Toliko je bio težak i u posljednja dva meča protiv Daniela Cormiera.

A kada je tri puta branio naslov u nizu, protiv Alistaira Overeema, Juniora Dos Santosa, te protiv Ngannoua u prvom meču, Stipe je bio težak 111,6 kilograma.

Sonnenova informacija mogla bi značiti i potencijalni Stipin povratak u oktogon. Bude li Miočić zadržao te kilograme bit će mu to najveća kilaža u karijeri. Jones želi debitirati u teškoj kategoriji sa 115 kilograma.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.