LOŠI REZULTATI

Stanković više nije hrvatski izbornik, HNS ga smijenio

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Stanković više nije hrvatski izbornik, HNS ga smijenio
07.12.2020.
u 22:34
Za novog izbornika imenovan je dosadašnji izbornik U-19 reprezentacije Marinko Mavrović.
Pogledaj originalni članak

Izvršni odbor Hrvatskoga nogometnoga saveza (HNS) u ponedjeljak je donio odluku o razrješenju izbornika malonogometne (futsal) reprezentacije, Mate Stankovića, zbog neodgovarajućih rezultata.

Stanković (50) je Izbornikom futsal reprezentacije Hrvatske postao 2010. godine, a najveći uspjeh s reprezentacijom ostvario je na Europskom prvenstvu koje se 2012. godine održalo u Hrvatskoj, gdje je nakon plasmana u poluzavršnicu osvojio četvrto mjesto.

Za novog izbornika imenovan je dosadašnji izbornik U-19 reprezentacije Marinko Mavrović.

Također, Skupština Hrvatskog nogometnog saveza održat će se putem video konferencije 17. prosinca, a Izvršni odbor usvojio je potrebne materijale za sjednicu - financijski plan i program rada za 2021. godinu. Na sjednici skupštine bit će i izvještaj o radu te završni račun za 2019. godinu, predviđeni za proljetnu Skupštinu, neodržanu zbog epidemije koronavirusa.

IO je usvojio propozicije natjecanja Prve HMNLŽ i natjecanja mladeži u malom nogometu, kao i kalendar aktivnosti za 2021. godinu. Također, raspisan je natječaj za dodjelu Trofeja podmlatka za 2020. godinu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
10:33 08.12.2020.

8 godina zakasnili...