PROBLEMI U MOMČADI

Srbija u šoku nakon novog poraza, Advocaat razmišlja o ostavci

Foto: Reuters (Ilustracija)
Srbija u šoku nakon novog poraza, Advocaat razmišlja o ostavci
15.11.2014.
u 12:26
- Mislimo da smo velike zvijezde i stalno mislimo da smo bolji od drugih, pa nas sve to na kraju košta rezultata. Ukoliko želimo ostvariti bilo kakav rezultat, to moramo promijeniti. Ovako više jednostavno ne ide - rekao je Branislav Ivanović.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Srbije su u šoku nakon što ih je sinoć u Beogradu ponizila Danska (1:3). Srbijanski igrači su nakon utakmice iz svlačionice izašli tek nakon sat vremena.

- Samo smo se gledali, nije bilo previše razgovora. Imamo ogroman problem s mentalitetom, jer već godinama ne uspijevamo napraviti neki rezultat. Ovo traje već duže vrijeme. Mislimo da smo velike zvijezde i stalno mislimo da smo bolji od drugih, pa nas sve to na kraju košta rezultata. Ukoliko želimo ostvariti bilo kakav rezultat, to moramo promijeniti. Ovako više jednostavno ne ide - rekao je Branislav Ivanović.

Slično razmišlja i Nemanja Matić.

- Moramo krenuti od nule, napraviti desetogodišnji plan i vidjeti kako dalje. Ne spadamo u vrh europskog nogometa, ali tu ne spada ni Belgija pa je napravila veliku momčad.

A izbornik Dick Advocaat je poručio da razmišlja o ostavci.

- Ako nekoga treba kriviti, to sam onda ja. Razmislit ću o ostavici i o svojem daljnjem statusu - rekao je Advocaat.

>> Danska preokrenula protiv Srbije, Ronaldo spasio Portugal

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

OS
Oluja-svih-Oluja
12:54 15.11.2014.

Možeš mislit šoka. Srbija izgubila u nogometu? Zadnji put su pobijedili kad su Crnogorci igrali za njih. Jednostavno ne znaju da se biju i igraju fudbal.

Avatar nula
nula
12:34 15.11.2014.

RIP

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
13:21 15.11.2014.

A da se spoje sa Slovenijom?????Onda bi barem sa Estoncima igrali nerješeno!