Šprajcer poručio Štimcu:

'Mislio sam da je bolji stručnjak, za njega vrijedi ona 'ku... o poštenju, vojska o skraćenju'

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
'Mislio sam da je bolji stručnjak, za njega vrijedi ona 'ku... o poštenju, vojska o skraćenju'
12.05.2015.
u 16:50
Nije mi jasno zašto Štimac nije govorio da je Istra Dinamova filijala dok je bio izbornik, mogao je sve ovo tada ustvrditi, naglašava Šprajcer
Pogledaj originalni članak

Trener Zadra Igor Štimac u Puli je napustio konferenciju za medije nakon što ga je trener Istre Igor Pamić izbacio iz takta optužbom da Zadru pomažu suci i da je na taj način osvojio 10 bodova.

Ipak, po povratku u Zadar Štimac je izjavio:

– Pamić zaboravlja da je Zadar izbacio iz lige s tri neregularna pogotka. Sada priča o utakmicama u Zadru protiv Osijeka i Istre, govori o nekim dvojbenim situacijama, a trebali su i oni i Osijek primiti sedam golova. Žao mi ga je, o čemu on priča... A oni su kao klub obična Mamićeva prćija. Meni je Igora žao, Dinamo mu kupi igrača, dobije novac za preživljavanje pa mu tog igrača vrati nakon tri dana (Dejana Radonjića, op.a.). I još doda dvojicu. Stoga razumijem njegovu žalost. Govori o nama, a mi smo klub koji stvara, koji nema problema sa stavljanjem u zapisnik svojih mladih igrača. Nismo poput Istre ili Lokomotive, nosimo se sa svojim poteškoćama, prihvaćamo pogreške protiv nas i u našu korist, ali nismo licemjeri kao oni – kaže trener Zadra.

Direktor Istre, Neven Šprajcer, komentirao je danas za Regional Express Štimčeve izjave.

– Mislio sam da je Štimac ipak malo bolji stručnjak. Pa taj Dejan Radonjić je do sada postigao 16 golova, a koliko znam, Dinamo je za njega već dobio nekoliko ponuda iz inozemstva – rekao je Šprajcer i odgovorio na optužbe kako je njegov klub Dinamova filijala.

– Nije mi jasno zašto Štimac nije o tome govorio dok je bio izbornik, mogao je sve ovo tada ustvrditi. Da je tada govorio o tome, više bih ga respektirao. Ima, naime, jedna poslovica koja kaže ''nije bitno što netko kaže, nego tko to kaže'', a ima i ona čuvena ''kurve o poštenju, vojska o skraćenju'' – kaže Šprajcer.

>>Štimac: Žao mi je Pamića, Istra je Mamićeva prćija!

>>Štimac napustio konferenciju nakon burne rasprave s Pamićem!

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
17:05 12.05.2015.

Ne brini Nevene. Malo je ljubomoran i on bi htio biti Dinamova filijala. Ništa strašno.

LE
LeonardS
18:28 12.05.2015.

Javio se pravi i čestiti čovjek !!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:25 13.05.2015.

Ma svi su klubovi u HNL-u Dinamova filijala, pa kad će tome doći kraj. Dinamo je šampion po 10. put i to je svima trn u oku, a Mamić zna svoj pisao i odraduje ga savršeno, a kaj se Štimca tiće to je krimos na kvadrat i uvjek mu je neko drugi kriv, nisi ti za teenera odi bavi se sbojom PSK-om i šuti jer pojma o nogometu nemaš, a nema ti sad ni Sinovčića da podmaže suce !!!! Zadar u drugu ligu, a Osijek nek se bori za ostanak jer nam u HNL-u treba klub iz Slavonije, a vi Dalmatinci imate svoj Hajduk i Split imali bi i Šibenik da ga Hajduk nije financijski sj.bo !!!!!!