SLAVILI 73:71

Španjolska u ludoj završnici svladala Grčku i prošla u polufinale

Foto: Reuters
Španjolska - Grčka
Foto: Reuters
Španjolska - Grčka
Foto: Reuters
Španjolska - Grčka
Foto: Reuters
Španjolska - Grčka
Foto: Reuters
Španjolska - Grčka
15.09.2015.
u 20:11
Ni jedna reprezentacija iz skupine u kojoj je bila Hrvatska tako nije uspjela proći u polufinale Eurobasketa.
Pogledaj originalni članak

Španjolska je prvi polufinalist Eurobasketa! Španjolci su se među četiri najbolje momčadi probili nakon što su u Lilleu svladali Grčku sa 73:71.

Grci su u drugoj četvrtini gubili devet razlike, ali su se uz maestralnog Spanoulisa uspjeli vratiti. Španjolci su zatim u posljednjoj dionici poveli 68:61, no Grci su s dvije trice u posljednjih 15 sekundi došli na minus jedan. Gasol je zatim pogodio jedno slobodno bacanje, Antetokounmpo u posljednjoj sekundi s centra gađao tricu za pobjedu, ali nije bio precizan.

Najbolji kod Španjolske bio je Gasol sa 27 koševa, dok je Mirotić postigao 18. U reprezentaciji Grčke Calathes je ubacio 14 poena, a Printezis jedan manje.

Ni jedna reprezentacija iz skupine u kojoj je bila Hrvatska tako nije uspjela proći u polufinale Eurobasketa. Španjolska će u četvrtak za ulazak u finale boriti protiv Francuske koja je sa 84:70 bila bolja od Letonije.

>> Samo mladići mogu prekinuti ovu muku hrvatske košarke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
21:19 15.09.2015.

Naravno da nijedan ekipa iz Hrvatske skupine nije u polufinalu jer sve ekipe su bile slabe.