Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI 73:71

Španjolska u ludoj završnici svladala Grčku i prošla u polufinale

Španjolska - Grčka
Foto: Reuters
1/5
15.09.2015.
u 20:11

Ni jedna reprezentacija iz skupine u kojoj je bila Hrvatska tako nije uspjela proći u polufinale Eurobasketa.

Španjolska je prvi polufinalist Eurobasketa! Španjolci su se među četiri najbolje momčadi probili nakon što su u Lilleu svladali Grčku sa 73:71.

Grci su u drugoj četvrtini gubili devet razlike, ali su se uz maestralnog Spanoulisa uspjeli vratiti. Španjolci su zatim u posljednjoj dionici poveli 68:61, no Grci su s dvije trice u posljednjih 15 sekundi došli na minus jedan. Gasol je zatim pogodio jedno slobodno bacanje, Antetokounmpo u posljednjoj sekundi s centra gađao tricu za pobjedu, ali nije bio precizan.

Najbolji kod Španjolske bio je Gasol sa 27 koševa, dok je Mirotić postigao 18. U reprezentaciji Grčke Calathes je ubacio 14 poena, a Printezis jedan manje.

Ni jedna reprezentacija iz skupine u kojoj je bila Hrvatska tako nije uspjela proći u polufinale Eurobasketa. Španjolska će u četvrtak za ulazak u finale boriti protiv Francuske koja je sa 84:70 bila bolja od Letonije.

>> Samo mladići mogu prekinuti ovu muku hrvatske košarke

Komentara 1

DU
Deleted user
21:19 15.09.2015.

Naravno da nijedan ekipa iz Hrvatske skupine nije u polufinalu jer sve ekipe su bile slabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije