KONAČNA ODLUKA

Sosa odlučio nastupati za Njemačku: 'Gotovo je, moj stav se više ne može promijeniti'

Foto: Tom Weller/DPA/PIXSELL
VfB Stuttgart - FC Augsburg
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Borna Sosa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Borna Sosa
08.05.2021.
u 12:28
Razgovarao sam i sa Zlatkom Dalićem, priopćio sam mu svoju odluku, naveo je 23-godišnjak
Pogledaj originalni članak

Borna Sosa (23) odlučio je nastupati za Njemačku. Branič Stuttgarta donio je konačnu odluku i razgovarao sa Zlatkom Dalićem kojem je priopćio svoju odluku. 

- Gotovo je, moj stav se više ne može promijeniti. Zvali su me danas iz HNS-a, razgovarao sam i sa Zlatkom Dalićem, priopćio sam mu svoju odluku i tu više nema povratka. Izbornik je bio korektan, poželio mi je sreću i on je shvatio da se tu više ništa ne može napraviti - rekao je Sosa za 24sata.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 92

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
12:46 08.05.2021.

Dečec izdao si svoju zemlju. Idi i ne vraćaj se.

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
12:57 08.05.2021.

Hrvatska reprezentacija je svetinja. Kome Hrvatska nije prvi i jedini izbor nam ne treba. Mali je kvaran. Za klubove se igra za novac. Ako se prodaje ko zadnja da ne kažem šta Nijemcima za mene nije Hrvat.

Avatar Noldor
Noldor
12:55 08.05.2021.

Ne mogu vjerovati da sam doživio dan da vidim da netko ne želi igrati za Hrvatsku. Hrvatska je svetinja. Hrvatska je iznad svih. Ja bi se odazvalo da me zovu nositi torbe Luki Modriću ili Vlašiću. Svejedno. A ne da bi igrao. Sramota.