Bundesliga

Solidarnost na djelu: Velikani divnom gestom pokušavaju spasiti stvar

Foto: Reuters/Pixsell
Tottenham - Bayern
Foto: Reuters
Bundesliga
Foto: Pixsell/Reuters
Borussia - Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
Tottenham - Bayern
26.03.2020.
u 15:35
Većina klubova igračima je predložila smanjenje plaća kao bi se sačuvala radna mjesta i kako bi sve koliko toliko nastavilo funkcionirati
Pogledaj originalni članak

Dosta se već pisalo o financijskim problemima koje je u nogometu izazvala pandemija koronavirusa. Utakmica nema pa tako ni prihoda od karata i prodaje televizijskih prava.

Većina klubova igračima je predložila smanjenje plaća kao bi se sačuvala radna mjesta i kako bi sve koliko toliko nastavilo funkcionirati.

Tako su četiri kluba njemačke Bundeslige, odnosno Bayern, Borussija Dortmund, Bayer Leverkusen i Leipzig, oformili fond kako bi spasili manje momčadi.

Naime, oni će tako nadoknaditi gubitke koje manji klubovi trpe zbog pandemije i to na način što će uplatiti 20 milijuna eura Savezu.

Ta četiri velika kluba odrekla su se novca od TV prava te su dodali još nekoliko milijuna, a Savez će taj novac uputiti klubovima za lakše funkcioniranje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.