OSTVARENA ŽELJA

Soldo: Zadovoljan sam, Tošić je pojačanje

Foto: AFP
Soldo: Zadovoljan sam, Tošić je pojačanje
27.01.2010.
u 16:45
U nogometnom klubu Kölnu osvanuli su, izgleda, ljepši dani. Sve je bolje nakon vikenda i gostujuće 3:2 pobjede kod aktualnog prvaka Wolfsburga.
Pogledaj originalni članak

Na taj uspjeh se nadovezala i vijest od srijede, a ona govori da je u ovog Bundesligaša na posudbu do kraja sezone došao 22-godišnji vezni srpski nogometaš Zoran Tošić, inače igrač Manchester Uniteda.

- Lijepo je biti u Kölnu, posebno iz perspektive što se želim dokazati u svom novom okruženju, ali i biti blizu pogleda svog izbornika Radomira Antića. Jasno mi je da ako neću igrati ne mogu niti biti u sastavu za Svjetsko prvenstvo 2010. Dakle, spreman sam naporno raditi i trenirati, nametnuti se treneru Soldi i zavrijediti reprezentativni poziv - rekao je Tošić u prvom obraćanju novinarima, a po dolasku u Köln.

Zadovoljan je i trener Zvonimir Soldo.

- Mislim da smo dobili pojačanje. Tošić će biti u konkurenciji već za utakmicu nadolazećeg vikenda kod Eintrachta. Hoće li igrati odlučit će sami treninzi prije ogleda - rekao je hrvatski strateg.

Podsjetimo da se Köln trenutačno nalazi na 13. mjestu ljestvice Bundeslige.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.