DOBIO OTKAZ

Šok u Dinamu: Smijenjen Ivajlo Petev!

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivajlo Petev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivajlo Petev
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Ivajlo Petev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivajlo Petev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivajlo Petev
13.07.2017.
u 07:33
Osim što su plavi prokockali prvenstvo i kup, ni pripreme u Sloveniji nisu donijele nikakav pomak u igri plavih i bilo je zapravo pitanje dana kada će Ivajlo odletjeti.
Pogledaj originalni članak

Ivajlo Petev od sinoć više nije Dinamov trener! Šokantna i nepotvrđena vijest proširila se poslije večernjeg treninga plavih, nakon kojega je, navodno, Bugarin bio pozvan kod direktora Svetine koji mu je priopćio odluku klupskoga vodstva ili, ako hoćete, Dinamovoga savjetnika Zdravka Mamića!

 

Što se točno stavlja Bugarinu na teret, nije teško pogoditi: osim što su plavi prokockali prvenstvo i kup, ni pripreme u Sloveniji nisu donijele nikakav pomak u igri plavih i bilo je zapravo pitanje dana kada će Ivajlo odletjeti.

“Zaratio” s pola svlačionice

Iako se čini kako trenutak nije idealan, jer ovoga vikenda počinje prvenstvo, sve je zapravo napravljeno na vrijeme i u posljednji trenutak; prije negoli Dinamo počne kašljucati pokraj još uvijek goropadne Rijeke i prije sudbinski važnih ispita u trećem pretkolu Europske lige. Naime, Mamić samo želi prevenirati još veću štetu koju bi im nanio bratkov ostanak.

Ne moramo ni podsjećati kako je Petev zaratio s ''pola svlačionice'', Fernandesom, Ćorićem i Sammirom, pa će i to biti jedan od ključnih argumenata za njegovu smjenu. Bugarin je na klupi Dinama tako ostao na samo 35 vođenih utakmica. Prošloga listopada naslijedio je Zlatka Kranjčara i s Dinamom ostao bez boda u Ligi prvaka i bez postignutoga pogotka. U prvenstvu je završio drugoplasirani te izgubio u finalu Kupa. U veljači ove godine produljio je ugovor do 2020. godine, a godišnje je zarađivao 250.000 eura.

Dinamo tako pod hitno mora pronaći novoga čovjeka za klupu, a ovako, na prvi pogled trenutačna ponuda izgleda otprilike ovako i dobro vam je poznata: Tomislav Ivković ili Kruno Jurčić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr