LUCAS HERNANDEZ

Slavnog nogometaša Bayerna žena je ostavila preko Instagrama i javno ga poklonila ljubavnici

Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
Slavnog nogometaša Bayerna žena je ostavila preko Instagrama i javno ga poklonila ljubavnici
02.05.2023.
u 12:03
Francuski nogometaš prevario je suprugu s talijanskom influencericom i sada će snositi posljedice
Pogledaj originalni članak

Čini se da nema kraja za lošim vijestima za Bayern iz Münchena. Nakon što im je titula u Bundesligi jako upitna zbog niza loših rezultata, ispali su iz Lige prvaka, a njihov igrač Lucas Hernandez priuštio im je pravi skandal.  Ako je vjerovati objavi njegove partnerice Amelije Llorente, taj je reprezentativac Francuske, nakon što je ozlijeđen i mora propustiti ostatak sezone, našao vremena za preljub.

Španjolka je putem Instagram Storyja dala do znanja da je njihovoj vezi došao kraj. 

- Možeš prestati igrati na dvije strane, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koje ue ne uopće dolaziš vidjeti - napisala je kratko i jasno, a potom obrisala sve fotografije s njim na društvenim mrežama. 

Cristina Buccino je talijanska influencerica, a Amelijina poruka uslijedila je nakon što je Lucas bio u Milanu sa suigračem iz Bayerna i sunarodnjakom Benjaminom Pavardom. Ovo nije prvi put da su Hernandez i Lorente upleteni u skandal. Prije šest godina dospjeli su na stranice 'žutog tiska' zbog svađe u javnosti. Rasprava je krenula u nogometaševom automobilu, a kulminiralo je kad ga Amelia izgrebala ključevima po licu i vratu.

On ju jezgrabio za struk, zbog čega je imala modrice, a ozlijedio joj je i čeljust. Oboje su tada dobili 31 dan rada za opće dobro, a dobili su i zabrane prilaska jedno drugom. Unatoč sudskoj odredbi, ubrzo su se pomirili i zajedno otišli na put. Zbog toga je on čak i uhićen.

Kako bilo, burna veza je sada doživjela kulminaciju i čini se da definitivno dolazi kraj. 

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.