Napokon

Izborniku Čačiću stigla odlična vijest iz Španjolske

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Ante Čačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Šime Vrsaljko, Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Šime Vrsaljko
26.07.2017.
u 13:30
Hrvatski desni branič odigrao je 45 minuta i to mu je bila prva utakmica nakon ozljede ligamenata lijevog koljena zadobivene 19. ožujka
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (25) noćas je, nakon četiri mjeseca pauze zbog ozljede, odigrao prvu utakmicu i to u prijateljskom susretu u Meksiku gdje je njegov Atletico Madrid protiv meksičke Toluce remizirao 0-0.

 Hrvatski desni branič odigrao je 45 minuta i to mu je bila prva utakmica nakon ozljede ligamenata lijevog koljena zadobivene 19. ožujka u prvenstvenoj utakmici protiv Seville.

 Povratak Vrsaljka na nogometne terene veliki je dobitak za hrvatsku reprezentaciju uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018., a prvu utakmicu "vatreni" će igrati 2. rujna u Zagrebu protiv Kosova. Vrsaljko čestim priključivanjem napadu daje dimenziju više u igre reprezentacije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DH
dalibor.hren
21:39 26.07.2017.

Najbolja vijest bi bila da Čačić više nije izbornik!

BM
branko.mihalic1
18:07 26.07.2017.

kaj je on još trener

GO
goronja
16:12 26.07.2017.

branič koji se priključuje napadu? Svašta