NHL liga

Sharksi izjednačili s Golden Knights, Tampa Bay povela protiv Bostona

Foto: Reuters/Pixsell
Sharksi izjednačili s Golden Knights, Tampa Bay povela protiv Bostona
03.05.2018.
u 12:29
Sharsksi su pred svojom publikom prvu trećinu završili s vodstvom od 2-0 nakon pogodaka Marcusa Sorensena i Joonasa Donskoija.
Pogledaj originalni članak

San Jose Sharks i Vegas Golden Knights su izjednačeni na 2-2 nakon što su sinoć u četvrtoj utakmici Sharksi svladali Golden Knightse sa 4-0, a Tampa Bay Lightning su poveli protiv Bostona pobijedivši ih na njihovom terenu.

Prvi put od početka doigravanja Golden Knights su ostali bez pogotka, nisu uspjeli svladati Martina Jonesa, vratara San Josea koji je obranio 34 udarca i kojem je ovo šesti shutout u doigravanju u karijeri i drugi ove sezone.

Sharsksi su pred svojom publikom prvu trećinu završili s vodstvom od 2-0 nakon pogodaka Marcusa Sorensena i Joonasa Donskoija. Na početku druge trećine na 3-0 povećava Tomas Hertl, a onda Joe Pavelski zabija za konačan rezultat u trećoj četvrtini.

Peta utakmica se igra u petak u Las Vegasu.

U drugoj utakmici igranoj sinoć, Tampa Bay je povela u seriji sa 2-1 nakon što je u Bostonu sa 4-1 bila bolja od Bruinsa.

Ondrej Palat je načeo Boston zabivši u prvoj trećini dva gola u samo tri minute igre. Patrice Bergeron je tada smanjio na 2-1 na kraju prve trećine, ali je u sljedećoj minuti Anthony Cirelli zabio treći gol za Tampa Bay. Na kraju susreta, 42 sekunde prije kraja Steven Stamkos je zabio i četvrti gol za gostujuću momčad. 

Četvrta se utakmica igra u petak, opet u Bostonu.

ISTOČNA KONFERENCIJA
polufinale
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning     1-4
(Tampa Bay vodi 2-1 u seriji na četiri pobjede)

ZAPADNA KONFERENCIJA
polufinale
San Jose Sharks - Vegas Golden Knights  4-0
(Momčadi su sada izjednačene na 2-2 u seriji na četiri pobjede)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.