Novi slučaj Olmo

Senzacija na pomolu: Dinamo europskim velikanima otima sjajnog Engleza?!

Foto: https://twitter.com/mattoriley8
Senzacija na pomolu: Dinamo europskim velikanima otima sjajnog Engleza?!
24.07.2019.
u 20:31
Arsenal, Manhester United, Juventus, Borussia Dortmund, Braga, Hertha... mnogi su posljednjih mjeseci pokucali na vrata sjanog 18-godišnjeg igrača.
Pogledaj originalni članak

Matt O'Riley, 18-godišnji središnji veznjak rođen u Londonu, mogao bi završiti u zagrebačkom Dinamu! Prenosi to upravo Sky Sports, čiji novinar vijesti dodaje da darovitog mladića prati čitav niz europskih klubova.

Arsenal, Manhester United, Juventus, Borussia Dortmund, Braga, Hertha... u zadnjih nekoliko mjeseci se njegovo ime vezalo uz brojne velikane, no Dinamo bi mu mogao ponuditi što je i Daniju Olmu, platformu gdje bi uskoro zaigrao u prvoj momčadi, kako u prvenstvu, tako i u europskim utakmicama.

Izuzetno hvaljeni O'Riley proizvod je Fulhamove akademije, seniorski debi je ostvario sa samo 16 godina, a nastupao je i za U-16 i U-18 engleske reprezentacije.

Ugovor s Fulhamom mu završava 2020. godine, ali veliko je pitanje hoće li ga klub uspjeti nagovoriti na novi jer ga menadžer momčadi Scott Parker još uvijek drži podalje od prve momčadi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar tzvnovinar
tzvnovinar
21:00 24.07.2019.

za maminja i dinamo svi relevantni likovi u europi znaju po izgrađenom jednom od najboljih nogometnih sustava u europi...zato i jesu komunistima trn u oku a bogme i na piku za ukrasti

BE
Beskucnik
21:10 24.07.2019.

A sta ce na to reci mafija to smo mi, Flak , Delac Imbex ....sportske govnosti

DU
Deleted user
23:06 24.07.2019.

Brba se uključuje u trku.Ima adut 6800 raspjevanih članova našeg hajduka koji pune poljud 20%.Nude igraču popust u budućem pub-u 30% I nastupe u prvom ili eventualno drugom predkolu el.Pred razdraganim navijačima koji sudjeluju u europskom natjecanju.hehehehehehehehehe.Ima Boga.