ALPSKO SKIJANJE

Senzacija hrvatske skijašice: Zrinka Ljutić na trećem mjestu poslije prve slalomske vožnje!

Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
Senzacija hrvatske skijašice: Zrinka Ljutić na trećem mjestu poslije prve slalomske vožnje!
10.01.2023.
u 19:12
18-godišnja Ljutić zauzela je sjajno treće mjesto u Flachau
Pogledaj originalni članak

Mlada hrvatska skijašica i veliki svjetski potencijal Zrinka Ljutić ostvarila je fantastično treće vrijeme prve slalomske vožnje u austrijskom Flachau. U Austriji se vozi sedmi slalom sezone, a naše uzdanice Zrinka Ljutić i Leona Popović bore se za bodove u svjetskom skijaškom kupu. 

Nakon prve vožnje Ljutić je zauzela visoko treće mjesto sa 58 stotinki zaostatka za vodećom Petrom Vlhovom. Na prvoj polovici staze bila je vodeća u ukupnom poretku, bolja od Vlhove i  Mikaele Schiffrin, a u drugom dijelu je malo izgubila kontrolu. Ipak bila je to sjajna vožnja 18-godišnje Hrvatice i s nestrpljenjem iščekujemo drugu vožnju.

Prije samo nekoliko dana Ljutić je osvojila prve bodove u veleslalomu u Kranjskoj Gori. Završila je na 19. mjestu, a sada je nastavila sjajnu formu. Druga predstavnica Leona Popović je trenutno na 23. mjestu.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:49 10.01.2023.

Ajmooooo Zrinka

PR
prajdali100
20:53 10.01.2023.

Zrinka je skijala agresivno,na sve ili ništa i oduševila ! Prosto me je strah druge vožnje.Ajmooooo mala.

KO
korisnik70
21:12 10.01.2023.

Gdje se moze gledati?