Odbojka

Senna neće igrati, ali putuje da se izbjegne kazna

Foto: 'Dino Stanin/PIXSELL'
Senna neće igrati, ali putuje da se izbjegne kazna
05.09.2013.
u 08:36
– Ozbiljno sam ozlijedila leđa i prve dvije utakmice sigurno neću igrati. Bila sam kod dva liječnika i oba su rekla da nema šanse da igram
Pogledaj originalni članak

Kompletna prva postava naše reprezentacije imala je iza sebe odličnu europsku sezonu pa nas se mnogi boje

Ženska odbojkaška reprezentacija Hrvatske jučer je otputovala na Europsko prvenstvo koje će se igrati u Njemačkoj i Švicarskoj. Naša reprezentacija igrat će skupinu u Dresdenu, a suparnice su nam Azerbajdžan (petak), Rusija (subota) i Bjelorusija (nedjelja). Cilj je biti treći u skupini.

– Rusija je favorit skupine, ali to ne znači da ih se moramo bojati. Azerbajdžan je došao bez prvog tehničara, što bi za njih morao biti veliki hendikep. Bjeloruskinje bi ipak trebale biti slabije od nas – rekla je Sanja Popović.

Senna Ušić Jogunica putuje sa reprezentacijom, ali njezin nastup prilično je dvojben.

– Ozbiljno sam ozlijedila leđa i prve dvije utakmice sigurno neću igrati. Bila sam kod dva liječnika i oba su rekla da nema šanse da igram. No kako sam prijavljena za EP, da ne dođem, Savez bi morao platiti nekakvu kaznu pa, eto, idem da to izbjegnemo – rekla je Senna Ušić koja zaista nema sreće s ozljedama. Već je propustila dva europska prvenstva.

– Kao da me je netko ukleo – zaključila je Senna koja će i sljedeće sezone igrati za Fenerbahçhe, baš kao i Maja Poljak.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.