JOŠ NIJE ZA BACITI

Senator Hrvatske odgovorio na kritike i poručio: Kada osjetim da više ne mogu, odlazim

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Senator Hrvatske odgovorio na kritike i poručio: Kada osjetim da više ne mogu, odlazim
26.09.2022.
u 10:53
Bio je jedan od junaka u Rusiji, posljednje vrijeme se provlači teza kako je prestar, ali ipak je pokazao da se radi o klasi.
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren vratio se u reprezentaciju i uskočio na mjesto ozlijeđenog Josipa Šutala te odradio dobar posao u Beču. 

Iskusni 33-godišnji stoper Zenita je neko vrijeme izbivao s terena zbog ozljede, sada je spreman i oran pokazati kako se i dalje radi o materijalu za Hrvatsku. 

- I dalje vjerujem u sebe, kad ću osjetiti da više ne mogu pomoći reprezentaciji, bit će trenutak za reći zbogom, ali osjećam se dobro. To što sam zabio gol, nema veze s tim. Nije lijepo kad se priča na takav način, nadam se da sam na jedno vrijeme ušutkao svoje kritičare. - rekao je senator vatrenih za kamere HRT-a

- Ovo nam daje veliko samopuzdanje, igrali smo protiv dobrih reprezentacija. Sada se svi trebamo spremiti u klubovima i daj Bože da se svi vratimo zdravi i tako nastavimo na Svjetskom prvenstvu - zaključio je Lovren. 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JM
JMN
13:18 26.09.2022.

Meni se čini da je Lovren kod gola Austrijanaca osjetio da ne može. Onakvo zujanje se rijetko viđa.

PA
pajokola1
20:08 26.09.2022.

Slaba ti osjetila Lovren, hvala ti na svemu ali došli su bolji, svi to vide !

BL
blackeder2022
13:18 26.09.2022.

Odradio dobar posto?Je li dobar posao okrenuti se licem prema vlastitom golmana a leđima prema protivničkom igraću na 4-5 metara od njega,koji prima loptu i neometen zabija gol,dok Lovren traži djetelinu s 5 lista za Livakovića?O čemu ovaj novinar bulazni?Dobar posao uradio je Livaja koji nas je odveo na final 4,a Lovren je za na tribine ili ispred tv-a!