NHL

San Jose izjednačio protiv Vegasa, Boston u gostima pobijedio Tampa Bay

Foto: Reuters/Pixsell
Vegas - San Jose
Foto: Reuters/Pixsell
Vegas - San Jose
Foto: Reuters/Pixsell
Vegas - San Jose
Foto: Reuters/Pixsell
Vegas - San Jose
Foto: Reuters/Pixsell
Vegas - San Jose
Foto: Reuters/Pixsell
Vegas - San Jose
29.04.2018.
u 13:26
U drugoj utakmici Boston je poveo s 1-0 u seriji svladavši u gostima Tampa Bay sa 6-2
Pogledaj originalni članak

San Jose Sharks su izjednačili na 1-1 u seriji na četiri pobjede nakon što su sinoć u drugoj utakmici drugog kruga doigravanja Zapadne konferencije nakon dva produžetka slavili protiv Vegas Golden Knightsa s 4-3, dok su u Istočnoj konferenciji u prvoj utakmici drugog kruga Boston Bruins poveli protiv Tampa Bay Lightninga.

Sljedeća utakmica između Golden Knightsa i Sharksa igra se u ponedjeljak u San Joseu.

Vegas kojem je ovo prvo doigravanje u prvoj sezoni u NHL-u je vodio s 2-0 nakon početka druge trećine zahvaljujući pogocima Williama Karlssona.

No, tada Brent Burns iskorištava situaciju s igračem više i uspijeva svladati vratara Vegasa Marc-Andréa Fleurya čija je mreža bila netaknuta 144 minute. Golden Knights nakon toga gube tlo pod nogama i Boston zabija još dva gola, a strijelci su Logan Couture i opet Burns.

No Vegas dolazi do izjednačenja u 13. minuti zadnje trećine i utakmica odlazi u produžetak u kojem San Jose dominira, ali ih zaustavlja Fleury s 47 obrane. Jonathan Marchessault je zabio četvrti gol za Vegas, ali je poništen. I konačno pobjedu San Joseu donosi opet Couture svojim drugim pogotkom na utakmici pet minuta nakon početka drugog produžetka. 

U drugoj utakmici Boston je poveo s 1-0 u seriji svladavši sa 6-2 u gostima Tampa Bay. Golove za Bruinse zabili su Patrice Bergeron i Rick Nash po dva te Brad Marchand i Jake DeBrusk po jedan. Strijelci za Tampa Bay su bili Dan Girardi i Mikhail Sergechev. 

Sljedeća utakmica se igra u ponedjeljak opet u Tampi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.