Imaju boljih

Rubin ismijao dovođenje Kake

Foto: AFP
Rubin ismijao dovođenje Kake
01.03.2011.
u 15:33
Ruski prvoligaš Rubin iz Kazanja demantirao je španjolske medije da pokušava iz madridskog Reala dovesti Brazilca za 45 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

- Nagađanja o Kakinom dolasku u Rubin su neosnovana i neozbiljna. Nas taj igrač uopće ne zanima! - požurili su iz ruskog prvoligaša Rubina iz Kazanja demantirati glasine u španjolskim medijima da pokušavaju dovesti zvijezdu madridskog Reala za 45 milijuna eura.

Osim Rusa, koji su negirali mogući transfer, u igru za brazilskog nogometaša navodno se ozbiljno uključio Manchester City. Tek ostaje vidjeti koliko će šeici ponuditi za Kaku.

Inače, Kaka je u Real došao u ljeto 2009. godine iz Milana za 68 milijuna eura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.