31 mu je godina

Rossi: Ne bih više vozio da sam izgubio motiv

Foto: AFP
Rossi: Ne bih više vozio da sam izgubio motiv
16.02.2010.
u 13:16
Valentino Rossi, 31-godišnji talijanski biciklist, apsolutni je predvodnik svega što se događa u svijetu motociklizma u posljednjem desetljeću.
Pogledaj originalni članak

Čak devet naslova svjetskih prvaka u različitim disciplinama ima Rossi u Svjetskom motociklističkom prvenstvu. U kraljevskoj Moto GP-ju ima šest naslova, najbolji je bio 2002., 2003., 2004., 2005., 2008. i 2009. godine.

Dakle, i sljedeće sezone branit će naslov u Moto GP-ju, a pomalo je ljutito odgovorio na pitanje nestaje li mu motiva.

- Naravno da sam i dalje motiviran, u suprotnom ne bih više vozio. Svaka nova godina, svako novo prvenstvo je nova priča i uvijek sam iznova motiviran. Suparnici će biti jači, pojavit će se netko novi i opet će biti veliki gušt pobijediti - rekao je Rossi, koji baš danas slavi 31. rođendan.

- Moram se i priviknuti na novi motocikl. I to je motiv.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.