MISTERIJ RJEŠEN

Rooney je podbacio na SP-u zbog odvojenosti od sina Kaia

Foto: AFP
Rooney je podbacio na SP-u zbog odvojenosti od sina Kaia
12.07.2010.
u 11:20
Zašto je Wayne Rooney toliko podbacio na SP-u pitanje je kojim se već danima bave otočni mediji, a odgovor je ponudio News of the World.
Pogledaj originalni članak

Tabloid tvrdi da je Rooney tijekom SP-a u emocionalnom telefonskom razgovoru s menadžerom Manchester Uniteda Alexom Fergusonom priznao kako mu strašno nedostaje šestomjesečni sin Kai i kako se zbog toga ne može koncentrirati na nogomet.

Ferguson je zbog toga ovoga tjedna odlučio Rooneyu produžiti odmor.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
11:29 12.07.2010.

I drugi su bili bez obitelji na Sp-u...Moras biti Englez da bi to povjerovao.. ;-))

OB
-obrisani-
11:31 12.07.2010.

Zasto su onda ostali podbacili...?...Otvoreno pitanje.

OB
-obrisani-
15:32 12.07.2010.

Rooney je podbacio na SP-u zbog odvojenosti od sina Kaia ali da su umjesto sa ozbiljnima Slovenijom, SAD i Alžirom odigrali 3 utakmice sa zapadno balkanskim kockastima sve bi bilo OK sa Waynem.. On bi se naime nadavao toliko golova da bi zbog radovanja i slavlja potpuno zaboravio na sina..