Nogomet

Romeo Jozak proširio hrvatsku trenersku koloniju u Saudijskoj Arabiji

Romeo Jozak proširio hrvatsku trenersku koloniju u Saudijskoj Arabiji
29.08.2022.
u 12:39
Prvu momčad tamošnjeg prvoligaša Al Wehda preuzeo je Bruno Akrapović kojemu će vratare trenirati Vladimir Vasilj. Momčad do 17 godina vodi Zoran Marčetić. Također, mladu 19 momčad odnedavno je preuzeo Romeo Šapina, trener koji je radio u Lučkom, Dinamu, Hrvatskom dragovoljcu ali i nekim BiH prvoligašima.
Pogledaj originalni članak

Ovih je dana proširena nogometa kolonija hrvatskih trenera u Saudijskoj Arabiji. Prvu momčad tamošnjeg prvoligaša Al Wehda preuzeo je Bruno Akrapović kojemu će vratare trenirati Vladimir Vasilj.

Momčad do 17 godina vodi Zoran Marčetić. Također, mladu 19 momčad odnedavno je preuzeo Romeo Šapina, trener s Uefa licencom koji je radio u Lučkom, Dinamu, Hrvatskom dragovoljcu ali i nekim BiH prvoligašima, Olimpik, Metalleghe, Zvijezda Gradačac i Olimpik Sarajevo. 

- Zadnji moj angažman bio je u omladinskoj školi Hrvatskog dragovoljca. Ovo nije moje prvo iskustvo u arapskim zemljama jer sam već ranije radio u Al Etiffaqu. U Al Wehdu sam došao na preporuku Romea Jozaka koji radi za ministarstvo sporta Saudijske Arabije. Tamo je jedan od ključnih ljudi za njihov nogometni razvoj. Al Wehda je klub s velikom tradicijom u njihovom elitnom nogometnom razredu. A svojedobno su bili i azijski prvaci. Klub je sjajno organiziran, a od nas Hrvata očekuju velike stvari - kazao nam je Romeo Šapina.  

>> Pogledajte i video: Šime Vrsaljko se oprostio od hrvatske reprezentacije

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.