Dobra ponuda

Robert Moreno je novi Monacov trener

Foto: Reuters/Pixsell
Robert Moreno
Foto: Reuters/Pixsell
Robert Moreno
Foto: Reuters/Pixsell
Robert Moreno
31.12.2019.
u 21:35
Nakon što sam napustio reprezentaciju, dobio sam brojne ponude, a Monacov projekt je bio onaj s najboljim uvjetima i garancijama. Uvjeren sam kako ću ovdje rasti i kao trener i kao osoba - izjavio je Moreno
Pogledaj originalni članak

Donedavni vršitelj dužnosti izbornika španjolske nogometne reprezentacije Robert Moreno (42) novi je trener francuskog prvoligaša Monaca s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.

- Nakon što sam napustio reprezentaciju, dobio sam brojne ponude, a Monacov projekt je bio onaj s najboljim uvjetima i garancijama. Uvjeren sam kako ću ovdje rasti i kao trener i kao osoba - izjavio je Moreno.

Monaco je u subotu je iznenađujuće otpustio Leonarda Jardima (45)  s pozicije trenera i to tjedan dana nakon što je u svom posljednjem ovogodišnjem nastupu Monaco svladao Lille s uvjerljivih 5-1.

Moreno je od ožujka do studenoga ove godine vršio dužnost španjolskog izbornika tijekom odsustva Luisa Enriquea, dok do sada samostalno nije vodio niti jednu momčad već je bio asistent Luisu Enriqueu u Romi (2011-12), Celti (2013-14), Barceloni (2014-17) i na klupi Španjolske (2018-19).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.