Engleska

Redknapp nije bio na Anfieldu, utakmicu je gledao u - Londonu...

Foto: Pixsell
Redknapp nije bio na Anfieldu, utakmicu je gledao u - Londonu...
06.02.2012.
u 23:17
U 24. kolu engleske lige Liverpool i Tottenham su na Anfield igrali bez pogodaka. Naš Luka Modrić igrao je cijelu utakmicu, a Niko Kranjčar do 87. minute.
Pogledaj originalni članak

Nedirnute su ostale mreže na Anfieldu, Liverpool i Tottenham remizirali su bez pogodaka u utakmici bez previše rizika i prilika. Tottenham sad za vodećim Manchester Cityjem zaostaje sedam bodova, no još uvijek je u utrci za naslovom.

Luka Modrić odigrao je za Tottenham svih 90, a Niko Kranjčar bio je na travnjaku 87 minuta. I baš je Modrić "zakuhao" i najbolju priliku za goste u 84. minuti - dugom je loptom u "kontru" gurnuo Balea, koji je izbio sam iskosa s lijeve strane ispred vratara Reine, tukao je s desetak metara, no Liverpoolov je vratar obranio taj udarac.

Zadnjih je pola sata za Liverpool odigrao povratnik Luis Suarez, bila mu je to prva utakmica nakon 42 dana prisilne stanke zbog suspenzije od osam utakmica neigranja. Suarez je u 85. minuti imao najbolju zgodu za domaćina, no loptu je nakon njegova udarca glavom sa šest metara obranio vratar Friedel.

Bile su to dvije najveće prilike na utakmici, a treba spomenuti i 5. minutu, kad je Liverpool oštećen, jer sudac Oliver nije dosudio 11-erac nakon prekršaja Dawsona na Carrollu. Liverpool je i dalje neporažen ove sezone na Anfieldu – upisao je, naime, četiri pobjede i osam remija...

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp nije bio na Anfieldu! Momčad je s klupe vodio njegov pomoćnik Joe Jordan, koji je u igračkim danima dijelio svlačionicu škotske reprezentacije s menadžerom Liverpoola, Kennyjem Dalglishom.

A Redknapp je u ponedjeljak dao iskaz na sudu u Londonu u svezi optužbe da je zatajio porez iz doba kad je bio menadžer Portsmoutha. Kad je popodne otišao u zračnu luku, neugodno se iznenadio vidjevši da su svi letovi za Liverpool otkazani! I tako je u Londonu gledao jednu od najvažnijih ovosezonskih utakmica svog sastava...

 Poredak: 1. Manchester City 57 bodova, 2. Manchester United 55, 3. Tottenham 50...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr