KUTIJA ŠIBICA

Ptičar s “vatrenima” želi opet na vrh, želi osvojiti novu Kutiju

Foto: VL
Kutija šibica
22.12.2017.
u 19:10
Najefikasnija momčad u 16-finalu bio je CB Dobermann koji je s čak 11:0 svladao Restoran Trnjanku.
Pogledaj originalni članak

Zlatko Ptičar ime je koje garantira da će momčad koju vodi na malonogometnom turniru Kutija šibica uvijek daleko dogurati. Uostalom, to je čovjek koji iza sebe već ima nekoliko osvojenih Kutija i sa seniorima i s veteranima. Ove sezone vodi momčad Vatreni Tim Kabel koja je u šesnaestini finala pobijedila Centroplinomont Dubec United s 2:0.

– Dobro smo krenuli na ovogodišnjem turniru. U tri utakmice moja momčad još nije primila pogodak, a postigli smo 11 golova. Za ulazak u četvrtfinale i igranje na Štefanje pred punim tribinama Doma sportova moramo pobijediti vrlo jaku momčad Biberon Amarena za koju igraju Tihomir Novak, Josip Suton i Brazilac Marinho – rekao je Ptičar.

A za njegove vatrene igraju poznata imena velikog, ali i malog nogometa – Stipe Brnas, Lovro i Filip Šćrbec, Matej Bagarić, Stjepan Babić. Zanimljivo je da Tim Kabel ima još jednu momčad na Kutiji, za koju nastupa kompletna postava koja je lani osvojila Kutiju šibica, ali igrajući za Pizzeriju Stari Zagreb-Borongaj lugovi.

Foto: Vedran Tolić
Kutija šibica
Foto: Vedran Tolić
Kutija šibica
Foto: Vedran Tolić
Kutija šibica
Foto: Vedran Tolić
Kutija šibica
Foto: Vedran Tolić
Kutija šibica

Najefikasnija momčad u 16-finalu bio je CB Dobermann koji je s čak 11:0 svladao Restoran Trnjanku. Iz one momčadi CB Dobermanna koja je 2015. osvojila Kutiju ostali su Dino Kovač, Bojan Kubović, Luka Perić, Jakov Grcić, Igor Leskovar i Goran Malogorski. Ali nema više majstora parketa Capara, Mostarlića, Morine, Novaka, Grbeše i Matoševića.

A većina igrača tog Dobermanna koja je osvojila Kutiju prije dvije godine ove sezone igra za MNK Polikliniku Milivojević (Capar, Grbeša, Matošević) koja je s lakoćom prošao u osminu finala pobijedivši MNK Travno s 8:1.

Na turniru veterana Sofra (Živković, Bičanić, Vlaović, Strupar) lako je izašla na kraj sa Slanim srdelama, a IPA Zagreb (Odorjan, Čeh, Cvetko) izbacio je ljubljansku momčad W-40 (3:0). Studio Valore na sedmerce je izbacio momčad Saluti Bau. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.