Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalni dani

U četvrtak počinje pretprodaja karata za spektakularnu završnicu Kutije šibica

Kutija šibica
Foto: VL
1/3
21.12.2017.
u 15:39

Cijena ulaznice za sva tri dana je 30 kuna te po 10 kuna za polufinale i finale.

Polako, ali sigurno približava se završetak 47. izdanja Kutije šibica, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji jer ‘Kutija’ ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja u kojoj će se za titulu osvajača Kutije boriti najbolji od ukupno 206 prijavljenih ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Naime 26.12.2017. od 15:00 sati počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti ekipe koje pretendiraju na naslov i igrači koji će svojim potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.

Momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u srijedu 27.12.2017. počet će polufinalne utakmice glavnog turnira kao i utakmice za treće mjesto veterana i žena, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi. Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te će se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica. Sve utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos četvrtfinala na HNTV te polufinalnih i finalnih seniorskih i veteranskih utakmica  na HRT-u.

Cijena ulaznice za sva tri dana je 30 kuna te po 10 kuna za polufinale i finale. Pobjednicima su osigurane i bogate nagrade pa će tako pobjednicima seniorskog dijela pripasti novčana nagrada u iznosu od 60 tisuća kuna plus 31 500 kuna u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima. Najbolja veteranska ekipa dobit će novčani iznos od 20 tisuća kuna te 19 500 kuna u uslugama Ustanove dok je fond  ženskog turnira na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića udvostručen pa će pobjednicama pripasti iznos od 12,5 tisuća kuna te 10 650 kuna u uslugama Ustanove, te će na dvomjesečno korištenje dobiti sponzorski automobil bmw X1. Karte za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije