DOLAZI BESPLATNO

Robinho se vraća u Europu! I to u osmi klub Turske

Foto: 'TOUSSAINT KLUITERS'
'AC Milan\'s Robinho (L) and Ajax Amsterdam\'s Siem de Jong (C) fight for the ball during their Champions League soccer match at the Amsterdam Arena stadium October 1, 2013. REUTERS/Toussaint Kluite
Foto: Reuters
robinho
Foto: import
spo_robinho.jpg
Foto: import
ROBINHO
Foto: GUILHERME DIONIZIO/DPA/PIXSELL
Robinho
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Robinho
22.01.2018.
u 13:01
U studenome je osuđen na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u masovnom silovanju iz 2013. godine
Pogledaj originalni članak

Trenutačno osmoplasirani sastav turskog nogometnog prvenstva Sivasspor objavio je u ponedjeljak kako je angažirao bivšeg napadača Milana i madridskog Reala te brazilskog reprezentativca Robinha (33) s kojim je potpisao ugovor na godinu i pol dana.

"Robinho, s kojim smo postigli načelni dogovor, doći će u utorak u Sivas gdje će i službeno potpisati ugovor", objavio je klub putem Twittera.

Robinho u Sivasspor dolazi kao slobodan igrač jer mu je ugovor s dosadašnjim klubom Atleticom Mineirom istekao.

Tijekom karijere protkane ozljedama Robinho je sakupio 100 nastipa za reprezentaciju Brazila, a igrao je za Santos (2002-2005 i 2010), Real Madrid (2005-2008), Manchester City (2008-2010), Milan (2010-2015) i Guangzhou Evergrande (2015-2016).

No, Brazilac trenutačno ima problema i sa zakonom jer je u studenome osuđen na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u masovnom silovanju iz 2013. godine, u vremenu kada je bio igrač Milana.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.