ZADOVOLJAN ISHODOM

Milanović objavio selfi sa suprugom i pohvalio se navijačkim detaljem

Foto: Zoran Milanović/Facebook
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Marko Beljan
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Marko Beljan
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Marko Beljan
01.12.2022.
u 21:12
Predsjednik je dodao kako je "Belgija jaka momčad, ali Hrvatska ima sjajnih igrača kao što je Gvardiol, koji je čudo, a i drugi su odlični“
Pogledaj originalni članak

Susret posljednjeg, 3. kola F skupine Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Belgije igran je na stadionu Ahmad Bin Ali pred 43.984 gledatelja, a na tribinama stadiona bio je i hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa suprugom. Bio je to susret na kojem se okupilo najviše hrvatskih navijača od sva tri dvoboja u skupini, a utakmica je završena rezultatom 0 - 0.

"Bravo", objavio je predsjednik uz 'selfie' sa suprugom Sanjom, a pohvalio se i navijačkom narukvicom. 

"Nadamo se da ćemo ući u finale, ali i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug. Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao“, rekao je predsjednik Republike Zoran Milanović nakon utakmice u kojoj je hrvatska nogometna reprezentacije izborila ulazak u iduću fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Marko Beljan

Predsjednik je dodao kako je "Belgija jaka momčad, ali Hrvatska ima sjajnih igrača kao što je Gvardiol, koji je čudo, a i drugi su odlični“. Predsjednik Milanović je zaključio kako je hrvatska reprezentacija, za koju je u Kataru navijao u društvu supruge prof. dr. sc. Sanje Musić Milanović, "bila hrabra i kvalitetna“.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Moodleen
Moodleen
21:23 01.12.2022.

F&U&J!!

OP
optrt
21:07 01.12.2022.

A sad žderačina...

PR
prahrvat
05:47 02.12.2022.

Dobro je da se naslikavaš, nego, kako ide ono u Saboru? Srdačno, tvoj V. V. Putin