LIGA PRVAKA

Poznato 14 imena sudionika osmine finala, čekamo preostala dva

Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
Soccer Champions League/ FC Bayern Munich-Inter Milan 2-0.
Foto: nordphoto GmBH / Meuter/NORDPHOT
GER, UEFA CL Bayer 04 Leverkusen (GER) vs. Club Bruegge (BEL)
Foto: EXPA/ Eibner/ Thomas Thienel
GER, UEFA CL, Bayer 04 Leverkusen vs Club Brugge KV
02.11.2022.
u 08:23
Večeras ćemo saznati hoće li Real skupinu završiti kao vodeći ili drugoplasirani. U skupini E do osmine finala još mogu Milan i RB Salzburg, a u skupini F RB Leipzig i Šahtar.
Pogledaj originalni članak

Nakon sinoćnjih raspleta natjecanja po skupinama Lige prvaka, poznato je 14 od 16 klubova koji su se plasirali u osminu finala.

Bayern, Chelsea, Manchester City, Napoli, Porto i Tottenham su pobjednici skupina, dok u osminu finala kao drugoplasirani idu Liverpool, Club Brugge, Inter, Eintracht, te Borussia Dortmund.

Prolaz među 16 najboljih su osigurali i PSG, Benfica, te Real Madrid, no danas ćemo doznati s koje će pozicije u osminu finala.

Foto: nordphoto GmBH / Meuter/NORDPHOT
GER, UEFA CL Bayer 04 Leverkusen (GER) vs. Club Bruegge (BEL)

Za preostala dva mjesta bore se još četiri kluba. U skupini E do osmine finala još mogu MilanRB Salzburg, a skupini F RB Leipzig i Šahtar.

Za sada je poznato i pet klubova koji sele u Europsku ligu, a to su Ajax, Bayer Leverkusen, Barcelona, Sporting i Sevilla.

Za Rangers, Atletico Madrid, Viktoriju Plzen, Marseille, Celtic i FC Kopenhagen završena je europska priča za ovu sezonu.

Zagrebački Dinamo još ima izgleda izboriti plasman u Europsku ligu, no danas će morati pobijediti u Londonu Chelsea, a Milan na San Siru RB Salzburg.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar southman
southman
09:25 02.11.2022.

Liverpool kao drugoplasirani u grupi ima više bodova od svih pobjednika skupina osim Bayerna.