U Stilu Cruyffa

Pogledajte sjajan dribling i još bolju obranu najboljeg vratara svijeta!

Foto: Screenshot
Manuel Neuer
27.04.2015.
u 11:42
Neuer ne oduševljava samo svojim obranama, već i istrčavanjima izvan kaznenog prostora te driblinzima
Pogledaj originalni članak

Manuel Neuer u ovom je trenutku zasigurno najbolji vratar svijeta, a to je dokazao nebrojeno puta u dresu Bayerna i reprezentacije Njemačke. A to je potvrdio još jednom u pobjedi Bayerna protiv Herthe 1:0.

Neuer ne oduševljava samo svojim obranama, već i istrčavanjima izvan kaznenog prostora te driblinzima. Tako je u subotu sjajnom varkom u stilu Johana Cruyffa prevario Sandra Wagnera, a istaknuo se i fenomenalnom obranom udarca Nice Schulza koji je išao sam na njega, ali nije uspio zabiti.

- Takve situacije u kojima igrač ide 1 na 1 češće se viđaju na hokeju. Ostao sam usredotočen i znao sam o kakvom tipu igrača se radi, znao sam koja mu je noga jača i na koji način je pucao u takvim situacijama u prošlosti... Srećom, obranio sam to, rekao je Neuer nakon utakmice.

>>Wolfsburg porazom otklonio svaku sumnju - Bayern prvak treću godinu zaredom!

>>Ivan Rakitić se molio da ne izvuku Bayern, ali molitve mu nisu uslišane

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.