OBJAVIO VIDEO

Pogledajte kako se Nelson priprema za Cro Copa

Foto: Screenshot
Pogledajte kako se Nelson priprema za Cro Copa
14.03.2018.
u 18:46
Podsjećamo kako su se Filipović i 'Big Country' već jednom susreli i to u UFC-ovom Octagonu 2011. godine. Tada je na UFC-u 137 Amerikanac slavio prekidom u trećoj rundi.
Pogledaj originalni članak

Bivši UFC-ov teškaš, a danas član Bellatorovog rostera, Roy Nelson, je krenuo s pripremama za meč protiv Mirka Filipovića na Bellatoru 200 koji slijedi u mjesecu svibnju u Londonu. O tome se pohvalio na svom službenom Facebooku gdje je objavio nekoliko videa koji pokazuju da radi na fizičkoj spremi, ali i na tehničkom dijelu, piše Fightsite.

Nelson je, podsjećamo, nedavno odradio meč protiv Mitrionea u prvom kolu teškaškog Grand Prixa te je poražen većinskom odlukom sudaca. S obzirom da od dvoboja nije prošlo niti mjesec dana (17. veljače) 'Big Country' nije imao previše vremena za odmaranje nego je gotovo odmah krenuo s novim pripremama.

U prvom videu pobjednik TUF-a odrađuje 'shadow boxing' u ringu što je nazvao 'treniranjem svojih plesačkih nogu'.

U drugom videu je otkrio dio fizičkih priprema…

Na svoja leđa je natovario 61 kilu tereta te s njim radi krugove po dvorani.

'Mrtvi teret. Izbacite to iz svog života osim ako vas ne gura naprijed. 61 kila mrtvog tereta je sjajna vježba za fizičku spremu', napisao je Nelson u videu.

Podsjećamo kako su se Filipović i 'Big Country' već jednom susreli i to u UFC-ovom Octagonu 2011. godine. Tada je na UFC-u 137 Amerikanac slavio prekidom u trećoj rundi.

Ipak valja naglasiti da je Cro Cop u taj dvoboj ušao s puknutim bicepsom i puknutom tetivom tog mišića te se gotovo borio s jednom rukom.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PA
pavel1001
19:33 14.03.2018.

glavatoj želvi će svirat grupa "potres mozga"

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:24 14.03.2018.

Spava u prvoj rundi..

ZI
zico
20:20 14.03.2018.

mirko u prvoj borbi nije imao ni nogu ni pola ruke imao je povez na očima i mač u leđima...zato je izgubio