POGLEDAJTE VIDEO

Pogledajte kako izgleda kada Mihajlovići slave godišnjicu...

Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Siniša Mihajlović
05.10.2020.
u 13:41
Mihina kći Viktorija na društvenim mrežama objavila video u kojemu njezini roditelji, Arijana i Siniša, zagrljeni sretno plešu, a jedna pjesma je poznatog Srbina pogodila pa je podigao i tri prsta zajedno sa svojom Ari
Pogledaj originalni članak

Legendarni srpski trener Siniša Mihajlović proživio je nekoliko jako neugodnih mjeseci nakon borbe s leukemijom, a potom i koronavirusom. Sada kada je pobijedio i jednu i drugu opaku  bolest, trener talijanske Bologne se odlučio opustiti uz svoje najmilije. 

Tako je njegova kći Viktorija na društvenim mrežama objavila video u kojemu njezini roditelji, Arijana i Siniša, zagrljeni sretno plešu, a jedna pjesma je poznatog Srbina pogodila pa je podigao i tri prsta zajedno sa svojom suprugom. 

Povod slavlju bio je godišnjica braka, a iz snimke je jasno koliko Siniša i dalje voli svoju suprugu.

Podsjetimo, Siniša je nedavno podijelio s javnosti kako je njemu bilo s korona virusom.

-  Nakon onoga što sam prošao od srpnja do siječnja, šest mjeseci borbe protiv leukemije, s tri hospitalizacije, kao i velikog broja kemoterapija i transplantacije koštane srži, Covid-19 mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam osjetio ništa - rekao je Mihajlović za talijanske medije.



Mihajlovića su zarazila njegova djeca nakon što su virus pokupila u noćnim klubovima. Bez obzira što je on prošao vrlo dobro s virusom, upozorava da to nije stvar za bilo kakvu šalu ili olako shvaćanje.

- Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitaliziranih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da Covid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubili svoje najmilije - priznaje Mihajlović.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Učitelj
13:55 05.10.2020.

katolici troprstaši

TR
Travno221
15:10 06.10.2020.

Dosta više te četničke propagande. Koga briga za njihova tri prsta?

Avatar Joejordan
Joejordan
23:09 05.10.2020.

Za koju godinu ćete početi velicati i cet*!k* kao i ovo znakovlje pod kojim je ubijeno na tisuće hrvata.