IZGORJELI KAROSERIJA I MOTOR

Pogledajte dramatičnu snimku: Hrvatu se usred vožnje zapalio automobil!

Foto: Printscreen
Požar
05.07.2019.
u 10:48
Iskusnom Perekoviću tijekom službenog treninga automobil se zapalio u vožnji. Vozač je prošao bez posljedica, ali njegov Mitsubishi i dijelovi motora te većeg dijela karoserije izgorjeli su gotovo do neprepoznatljivosti,
Pogledaj originalni članak

Hrvatski vozač Domagoj Pereković doživio je neugodne scene na međunarodnoj brdskoj auto utrci Malačke – Sv. Dujam 2019. koja se proteklog vikenda vozila u zaleđu Kaštela.

Iskusnom Perekoviću tijekom službenog treninga automobil se zapalio u vožnji.  Vozač je prošao bez posljedica, ali njegov Mitsubishi i dijelovi motora te većeg dijela karoserije izgorjeli su gotovo do neprepoznatljivosti, pišu Sportske novosti.

Perekovićeva ekipa do početka utrke napravila je čudo, zamijenila izgorjele dijelove i osposobila automobil za start. No nedugo poslije starta dogodila se ista stvar – automobil je nakon minute opet počeo gorjeti. Požar pod poklopcem motora vjerojatno je posljedica prvog požara.

>> Pogledajte kako je to izgledalo

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:33 05.07.2019.

taj njegov tim ga baš želi zapaliti... a nikako da do kraja uspije.