ZAVRŠILI NA PETOM MJESTU

Pobjeda Jadrana za oproštaj od Lige prvaka

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Pobjeda Jadrana za oproštaj od Lige prvaka
24.05.2023.
u 20:42
Najefikasniji u splitskom sastavu bio je Jerko Marinić Kragić s tri gola, po dva su dodali Rino Burić, Marin Tomasović i Anđelo Šetka, dok je Andrija Bašić jedini bio dvostruki strijelac za goste.
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti novog hrvatskog prvaka splitskog Jadrana u svom su posljednjem ovosezonskom nastupu u dvoboju 14. kola skupine A Lige prvaka kao domaćini svladali Hannover sa 12-8 (3-1, 4-5, 4-1, 1-1).

Najefikasniji u splitskom sastavu bio je Jerko Marinić Kragić s tri gola, po dva su dodali Rino Burić, Marin Tomasović i Anđelo Šetka, dok je Andrija Bašić jedini bio dvostruki strijelac za goste.

MLADEN MIŠKULIN

'Mladost je brend i najuspješniji HR kolektiv. Nadamo se kako ćemo 2026. napraviti europski iskorak'

'Mladost nije samo sportski klub. Mladost je i ime, prepoznatljivi brend. Fokusirali smo se na digitalizaciju i pripremili smo komunikacijsku strategiju za popularizaciju kluba među mladima. U odnosu na prošlu godinu udvostručili smo broj pratitelja na društvenim mrežama i naše objave imaju milijunske preglede. To se pozitivno odrazilo i na broj upita za našom školom vaterpola, i vjerujem da bi s početkom nove sezone trebali imati najveći broj novoupisane djece dosad'

Jadran je natjecanje u skupini A okončao na petom mjestu sa 17 bodova, koliko je sakupio i četvrti Vouliagmeni, no grčki je sastav izborio nastup na završnom turniru koji će se početkom lipnja održati u Beogradu jer je bio bolji u međusobnim dvobojima. Hannover je, pak, sa samo tri osvojena boda ostao posljednji u skupini.

Prvo mjesto u ovoj skupini zauzela je Barceloneta, drugo Pro Recco, a na završni turnir će i treći Olympiacos.

Iz skupine B plasman na završni turnir, koji će se igrati od 31. svibnja do 3. lipnja, izborili su Brescia, Novi Beograd, Ferencvaros i Jug AO

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.