ATP turniri

Pliškova osvojila Brisbane, Görges slavila u Aucklandu

Foto: Reuters/Pixsell
Karolina Pliškova
Foto: Reuters/Pixsell
Karolina Pliškova
Foto: Reuters/Pixsell
Karolina Pliškova
06.01.2019.
u 11:45
Pliškova je u polufinalu izbacila našu Donnu Vekić
Pogledaj originalni članak

Češka tenisačica Karolina Pliškova osvojila je WTA turnir u Brisbaneu svladavši u finalu Ukrajinku Lesiju Curenko s 4-6, 7-5, 6-2.

Bivša prva igračica svijeta, a trenutno osma na WTA listi do 12. naslova u karijeri je stigla u uzbudljivom meču. Pliškova je u drugom setu gubila s 4-6, 3-5, no Curenko (WTA 27.) je propustila veliku priliku za naslov.

Pliškova je u polufinalu izbacila našu Donnu Vekić. 

Njemačka tenisačica Julia Görges obranila je naslov pobjednice WTA turnira u Aucklandu svladavši u finalu 18-godišnju Kanađanku Biancu Andreescu s 4-6, 7-5, 6-1. 

Görges, 14. igračica svijeta, je iskoristila neiskustvo mlade Kanađanke, koja je vodila sa 6-2, 5-4, a Njemica je došla do sedmog naslova u karijeri.  Andreescu je u Aucklandu pobijedila dvije bivše igračice s broja 1 - Venus Williams i Caroline Wozniacki.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.